Gellakk Step By Step

Deking av naturlig negle med ¨rubber¨ base og gellakk. 

1. Hvis finnes så alt av gammelt materiell fjernes med carbid freser
(Bruk rød merkning, den er ikke så skarp og passer best for gellakk fjerning) Mulig også å fjerne det med aceton, men i disse dager ikke alle baser smeltes med den derfor må man bruke negledrill. 

(Fjerning gellakk med aceton, ta litt aceton på bomullspads eller cellulosepads, legg forsiktig opp på negle slik at den skal ikke treffe huden,dekk med folie og vent i 10 minutter, skrap gamle materiell med cutikulepusher, gjenta til alt av materiell er fjernet)

2. Slipp negeflate forsiktig, kun ¨fet¨ keratin lag fjernes, (husk at neglefil adri kan presses mot negle, fort gjort og negle er skladet! ). For negle forbredelse bruker vi neglefil med 180/240 grit. 

3. Bruker vi cuticulepusher, dytter neglebåndene tilbake og lager drill eller kombinert manikyr. 

4. Rens godt støv fra negler med cleanser eller våtserviett. Etter det negle skal se ut som vist på bilde nr 1. 

5. Påfør Dehydrator, på negle og neglebånd og vent til den damper ut i luften (den trekker støv sammen og tøreker ut negleflatte)

6. Påfør Super Bond KUN på negle, pass på ikke treffe neglebånd (den gir vedhefte mellom negle og base.)

7. Påfør tynn lag med ''rubber'' base, den gnis godt inn. (Hold ca 1 mm fra sider og neglebånden.) Legges i lampe for 60 sekunder. 


8. Legg en liten dråpe med ''ruber'' base, med lettebevegelser, uten å presse pensel formerer vi negle og dekker med base hele lendge. Starter overst på negle og formerer fra side til side og går vi helt ned. Som vises på bilder 3,4,5,6,7,8. Legges i lape for 60 sekunder. 

9. Om det behøver så man kan slipe basen litt med samme 180/240 neglefil, men før det må vi rense dispersjon med cleanser. Rens støv etter sliping!

10. Påfør ønsket gellakk farge og legg i lampe for 30 sekuner. om det behøver kjører vi en runde til med farge og legger i lampe igjen for 30 sekunder. 

Tips! dytt neglebåndene tilbake før gellakk så for du å lakkere ''under'' neglebånden, (Lakeres det nærmer og vises ikke ettervekst så fort)

11. Etter vi er ferdig med gellakk så påfører vi siste lag som er Top Coat, den legges i lampe 120 sekunder (Veldig viktig å holde det i akuratt 120 sek )

12. Går vi en runde med neglefil over alle neglekantene, renser støv med cleanser. 

13. Påfør neglebånd olje. That¨s it !

Takk for din tid, og beklager for skrive feil. Håper informasjon er nyttig!

Håper dere prøver og tester min teknikk med Diamonline sine produkter.
Jeg blir veldig glad om dere sender meg sine bilder og deler meninger ! Snart kommer jeg tilbake til dere, og skal prøve dele min kunnskap om neglestøping !Høres vi <3 

 

Gita ***

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published